HungarianEnglish

1082 Budapest, Corvin sétány 2.  |  06-30/647-2215  |  info@vinowonka.hu 

Csokik

CSOKOLÁDÉ ÉS BOR   Hazánkban még ritkaságszámba menő párosítás, holott sokkal több közös vonása van e két örömforrásnak mint gondolnánk. Mindkét fermentált termék esetében meghatározó minőségi tényező a termőterület, a talaj, az évjárat és a fajta. Kóstolásukkor pedig a megjelenés, az illat, az íz, az utóíz és a lecsengés is hasonló módon értékelendő.

csokoládéban és a borban levő több száz íz és aroma lehet egymásra szelídítő, kiegészítő, erősítő...hatással, ami új ízélményt tár fel a kóstoló előtt, meglepően izgalmas ízkombinációkat, különleges harmóniát kialakítva.

Ezeket a harmóniákat keressük és kínáljuk vendégeinknek a vinoWonkában, ahol helyben tud kóstolni az ország egész területéről összeválogatott kézműves prémium csokoládékból, bonbonokból és borokból vagy ezeket összeállítva az otthonában élvezheti az új ízélményt amit egy pohár bor és egy hozzáillő bonbon nyújtani tud.

Nagy szeretettel várunk mindenkit!

 

csokoladek

A vinoWonkában található bonbonok és csokoládék a borokhoz hasonlóan mind kizárólag magyar kézműves termékek. Ezek a kicsi és nagy, fehér és fekete, kerek és szögletes...... :-) csoki csodák, mind hazai Kézműves Csokoládéműhelyekben készülnek. Eme finomságok összeválogatásának ( nehéz :-)) feladatát is személyesen végeztük. Felkerestünk minden csokoládé készítőt az ország területén akiktől kínálatunk származik és megpróbáltunk minél szélesebb választékot összeállítani, ezekből a minőségi prémium csokoládékból. A kínálatunk mindig bővül és változik, folyamatosan keressük a különleges ízeket,és a legjobb bor és csokoládé párosításokat....

 

 

Csokoládé készítők:

PKakas bonbon- Máriagyüd
Bilák Imre- Budapest
Pénzes Kata- Budapest
Pelle-Molnár Kézműves bonbon – Oroszlány
FG Kézműves Csokoládé – Nagymaros
Keserédes Csokoládé bolt és Manufaktúra
Harrer csokoládé- Sopron

Csokilabor

 

 

Csokoládé készítők:

Pelle-Molnár Kézműves bonbon – Oroszlány
FG Kézműves Csokoládé – Nagymaros
Keserédes Csokoládé bolt és Manufaktúra
Bobojka kézműves csokoládék
Csokoládia
Chocome
Harrer csokoládé-Sopron
Csudaíz mézeskalács

fbPixel